Expoziție fotografică la Mangalia

Frumusețile Maramureșului, promovate pe litoral

161
Frumusețile Maramureșului, promovate pe litoral - 11salonulnationaldefotografiestu-1374762538.jpg

Articole de la același autor

Casa de Cultură Mangalia, din cadrul Complexului Cultural "Callatis", găzduiește, în aceste zile, expoziția fotografică a zonei Mara - Cosău, din județul Maramureș, organizată de către UAT Județul Maramureș, reprezentată prin Consiliul Județean Maramureș. 




Expoziția face parte din Proiectul "Moștenire maramureșeană între Mara și Cosău", finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 - Dezvoltare durabilă și promovarea turismului, Domeniul major de intervenție 5.3 - Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare, în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică. Autoritatea de management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar Organismul Intermediar este Direcția Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism. 


Obiectivul proiectului este punerea în valoare a zonei cuprinse între valea Marei și a Cosăului, din județul Maramureș, prin informarea pieței turistice asupra diversității obiectivelor acesteia și promovarea / încurajarea unor forme de turism durabil. 
Expoziția surprinde o lume inedită a peisajelor, a tradițiilor și obiceiurilor străvechi, a oamenilor mândri, a artei lemnului, prin fotografii realizate în zona Mara-Cosău din județul Maramureș, de șapte fotografi profesioniști. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Diverse : Trucuri pentru un bronz rapid
Pagina a fost generata in 0.671 secunde