LG a anunțat primul ecran Quad HD pentru telefoanele mobile

81

Articole recomandate

Rezoluția Full HD este cea mai bună care poate fi găsită în acest moment pe un telefon mobil, însă dacă sunteți mândri de realizarea tehnologică pe care o țineți în buzunar, LG afirmă că nu este cazul: compania a prezentat primul ecran QHD pentru telefoane mobile. 

După ce s-a lăudat acum o lună cu cel mai subțire și cel mai luminos ecran pentru telefoanele mobile, LG recidivează cu premierele tehnologice și anunță primul ecran Quad HD pentru aceste terminale. Folosind deja cunoscutul panou AH-IPS dezvoltat de compania sud-coreeană, noul ecran oferă o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli și o diagonală de 5,5", densitatea pixelilor ajungând astfel la impresionanta cifră de 538 ppi. 

Pe măsură ce densitatea unui ecran crește, cablajele panoului afectează din ce în ce mai mult luminozitatea, însă LG a reușit totuși să obțină un nivel foarte bun: 430 nits. În plus, ecranul are o grosime de 1,21 milimetri și o ramă lată de 1,2 milimetri. Compania nu a dezvăluit când vom vedea prima implementare a acestui model, însă amatorii de telefoane cu ecrane mari vor aștepta cu interes acest moment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3638 secunde