WhatsApp se îmbogățește cu mesagerie audio

141
WhatsApp se îmbogățește cu mesagerie audio - stirewhatsapp-1377447999.jpg
Serviciul WhatsApp nu mai are nevoie de nicio prezentare, acesta fiind probabil cel mai celebru membru al grupului de soluții alternative de mesagerie care au detronat bătrânul SMS prin opțiunile mai bune și prețul practic nul. Începând de astăzi, WhatsApp s-a îmbogățit și cu opțiunea Push-to-talk, oferind astfel o alternativă audio facilă la mesageria text. 

Despre facilitatea Push-to-talk am auzit pentru prima dată în luna mai, însă aceasta a devenit activă abia acum. După actualizarea aplicațiilor pentru Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry sau Symbian, cei 300 de milioane de utilizatori ai serviciului vor descoperi un buton nou care le va permite să înregistreze și să trimită cu ușurință un mesaj audio nou. 

Funcționând similar cu soluțiile clasice Push-to-talk, exceptând bineînțeles etapa intermediară a înregistrării complete a mesajului, utilizatorii vor ține apăsat pictograma microfonului pentru a dicta un mesaj, acesta urmând să fie trimis imediat după eliberarea butonului. Serviciul va semnaliza vizual atunci când destinatarul va asculta mesajul, iar acesta va putea trimite la fel de ușor un răspuns. 

Noua versiune a aplicației folosește și senzorii de proximitate ai telefoanelor, comutând între difuzor și cască atunci când telefonul este ținut la ureche. Opțiunea este gratuită și nu impune nicio limită pentru lungimea mesajului audio, aceasta urmând să fie disponibilă la nivel global pe toate platformele în următoarele 24 de ore, odată cu actualizarea aplicațiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6204 secunde