Metode inedite de a folosi ghivecele metalice

100
Metode inedite de a folosi ghivecele metalice - ghivecemetalice-1376324332.jpg
Ghivecele sunt utilizate, în gene-ral, pentru depozitarea diferitelor plante, însă, cu puțină imaginație, pot fi folosite în mai multe moduri. Iată câteva moduri inedite de a le folosi.

Ghivecele metalice au început să se bucure de o popularitate accentuată odată cu amploarea pe care a luat-o stilul shabby chic. Acestea sunt utilizate, în general, pentru depozitarea diferitelor plante, însă, cu puțină imaginație, pot fi folosite în mai multe moduri.

Bucătărie

În bucătărie, este important ca fiecare obiect să fie la îndemână și să aibă un loc bine definit, pentru a-l putea găsi cu ușurință, atunci când este cazul. În același timp, depozitarea joacă un rol extrem de important, având în vedere va-rietatea articolelor pe care le regăsim într-o asemenea încăpere. În acest sens, poți folosi ghivecele metalice pentru a depozita ta-câmurile. Le poți atârna de o bară și poți amplasa în ele rolele de hârtie.

Baie

Băile sunt, în general, de dimensiuni reduse, așadar eficientizarea soluțiilor de depozitare este de o reală importanță. Achiziționează un ghiveci metalic de dimensiuni mai mici, în care să pui periuțele și pasta de dinți. Într-unul mare, poți amplasa prosoapele sau produsele de curățenie.

Corpuri de iluminat

Această ultimă metodă de a utiliza ghivecele este ideală dacă îți dorești să înlocuiești vechile corpuri de iluminat cu puțini bani. Renunță la abajururile pe care le deții și folosește în locul lor niște ghivece metalice. Găurește-le pentru a putea introduce cablul lămpii și vei obține niște corpuri de iluminat inedite.

(Sursa: www.kudika.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 August 2013
Stire din Diverse : Decor interior de vară
Pagina a fost generata in 1.6662 secunde