Alegerea mobilierului pentru sufragerie

295
Alegerea mobilierului pentru sufragerie - fondmobiliersufragerie-1376324257.jpg

Articole recomandate

Avem în vedere o multitudine de lucruri de bază și de luat în considerare, în vederea procurării pieselor de mobilă pentru sufragerie care să corespundă nevoilor și preferințelor noastre.

Nu trebuie să uităm că amenajarea care pornește de la procesul de alegere a articolelor de mobilier va fi mereu mult mai ușoară. Mai întotdeauna vorbim despre câteva condiții care este necesar să fie îndeplinite în vederea obținerii unei sufragerii echilibrate și care să aibă o piesă de atracție.

Nu are relevanță despre ce fel de articole de mobilă - modernă sau clasică - vorbim. Armonia este acea senzație pe care o cameră o oferă fără a conta ce scaune, masă sau bufet clasic sau modern se selec-tează. Avem în vedere o sumede-nie de chestiuni de care e nevoie să nu uităm când se încearcă obținerea echilibrului și acestea includ:

Culoarea

Exagerarea unei culori va îndepărta armonia, ceea ce, cel mai adesea este cazul cu culorile stridente.

Modelul și textura

E nevoie să acordăm importanță faptului că formele și textura sunt la fel de importante precum culorile, în fața altor particularități. Deși există trei feluri de echilibru care este necesar să fie luat în consi-derare, cel mai important detaliu de considerat în momentul decorării sufrageriei este simetria generală. Într-o încăpere simetrică, o parte a camerei o reflectă pe cealaltă, în așa fel încât niciuna nu focalizează atenția mai mult decât partea omoloagă. Din momentul în care găsiți mobila de sufragerie potrivită și o aduceți acasă, încercați mai multe variante de așezare a pie-selor de mobilă pentru crearea simetriei absolute.

Așa cum vă imaginați, un alt fel de echilibru este cel asimetric sau informal. Acesta semnifică faptul că elementele de design interior să fie așezate armonios fără a fi dispuse cu un omolog în partea opusă. Așadar, aveți posibilitatea de a agăța trei obiecte de decor pe un perete al sufrageriei și doar unul pe celălalt.

Un ultim element - există un echilibru central, în situația în care plasăm un obiect într-un punct central care focalizează atenția în centrul sufrageriei, precum o masă mare și rotundă.

(Sursa: www.mobilacaseitale.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 August 2013
Stire din Diverse : Decor interior de vară
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : Cum cureți cabina de duș
Pagina a fost generata in 1.6406 secunde