Cum te îmbraci ca să-ți pui bronzul în evidență

66
Cum te îmbraci ca să-ți pui bronzul în evidență - bronz-1376323995.jpg

Articole recomandate

Nuanțele pastelate sunt ideale pentru evidențierea bronzului, întrucât creează un contrast fabulos între material și piele. Rozul prăfuit este o alegere foarte bună, în special dacă îți plac lookurile feminine și diafane. De asemenea, albastrul ciel este o nuanță potrivită pentru accentuarea bronzului, mai ales dacă este purtat în zona superioară a corpului. 

Alege culori puternice. Roșul corai și verdele lime sunt două nuanțe puternice care pot pune în valoare pielea bronzată. Poartă rochii fluide de vară în aceste culori aprinse, pentru a atrage atenția asupra ta și a crea impresia unui bronz mai intens. 

Dacă vrei să-ți evidențiezi pielea bronzată prin vestimentație, alege topuri în diferite nuanțe de turcoaz. Pentru lookurile de zi, sunt recomandate nuanțele mai dulci, iar pentru lookurile de seară, poți opta pentru piese vestimentare într-o nuanță mai intensă. 

Răsfață-ți pielea bronzată cu prețiosul auriu. Detaliile aurii sau chiar piesele vestimentare aurii te ajută să ai un look prețios, luxos. În plus, sunt foarte sexy și pun în evidență bronzul fără efort. Dacă ți se pare exagerat să porți haine în nuanțe metalice, poți alege în schimb accesoriile metalice. 

Un colier auriu va atrage atenția asupra tenului și decolteului bronzat, în timp ce o pereche de pantofi cu vârf metalic va atrage atenția asupra picioarelor frumos bronzate. 

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Diverse : Trucuri pentru un bronz rapid
Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Bronzul perfect? Nicio problemă!
Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Sănătate : Cum ne ucide bronzul
Pagina a fost generata in 2.8652 secunde