Vrei să faci o schimbare în viața ta? Ai nevoie de motivație

157
Vrei să faci o schimbare în viața ta? Ai nevoie de motivație - startpentruunnouinceput-1376323973.jpg

Articole recomandate

Comoditatea este uneori mai puternică decât dorința de a arăta bine, sănătoase, tonice, în formă. De aceea, avem nevoie de motivații puternice pentru a ne mobiliza. 

Iată câțiva stimuli care ar putea avea efecte miraculoase asupra voinței: 

1. Stabilește-ți o țintă. Vreau să arăt ca... ar putea fi un bun exemplu. Dacă fosta colegă din școală a slăbit uimitor, tu de ce nu poți? Dacă îți repeți la infinit că trebuie să scapi de cinci kg până la sfârșitul lunii, te vei ține de antrenament. 

2. Invită o prietenă să alerge cu tine. Sau la bazin. Ori la spinning. Va fi mult mai distractiv. În plus, evenimentul va căpăta și conotații sociale, îl vei aștepta cu mai mare plăcere. 

3. Implică toți membrii familiei. Stabiliți reguli pe care să le țineți cu toții, vă veți îndemna unii pe alții să le respectați. 

4. Participă la discuții pe forumuri. Comunitățile online oferă un suport incredibil: discuțiile despre programul zilnic și rezultatele apărute au un efect miraculos. 

5. Asigură-ți o recompensă de fiecare dată când faci ceea ce ți-ai propus. Va fi un ritual de la care nu te vei putea abate, pentru că îți oferă o satisfacție interioară enormă. 

(Sursa: www.csid.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Diverse : De ce dispare dorința femeii
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Actual : Un cuplu, găsit mort într-un hotel
Pagina a fost generata in 1.9662 secunde