Nokia a lansat Lumia 1020, smartphone-ul dotat cu o cameră foto de 41 de megapixeli

127
Nokia a lansat Lumia 1020, smartphone-ul dotat cu o cameră foto de 41 de megapixeli - lumia1020-1373613080.jpg
Nokia a prezentat, joi, la New York, un nou smartphone, Lumia 1020, cu o cameră foto de 41 de MP, care poate înregistra "detalii imposibile de reperat cu un smartphone obișnuit".

Producătorul finlandez susține că datorită tehnologiei PureView, cu stabilizare optică a imaginii, dispozitivul poate reliza printre cele mai clare imagini ce pot fi capturate de o cameră digitală, inclusiv când se folosește zoom-ul optic, citează BBC Tech.

Lumia 1020 va fi lansat mai întâi în SUA, exclusiv prin AT&T, iar vânzările sunt planificate să înceapă din 26 iulie, la prețul de 299,99 de dolari cu un contract de doi ani.

Telefonul rulează Windows Phone 8, are o cameră foto de 41 megapixeli și 2GB de memorie RAM, o cantitate dublă față de oricare alt model cu WP8. Cea mai importantă componentă a acestui telefon este senzorul foto. Zeiss oferă cele 6 lentile din fața acestuia, iar imaginile pot fi mărite sau micșorate la o scară destul de rar întâlnită chiar și cu aparatele foto compacte.

Analiștii din domeniu care au testat telefonul susțin că este "fără îndoială" smartphone-ul cu cea mai bună cameră foto de pe piață, însă nu garantează că va fi și un bestseller. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : ANAF pune sechestru pe halele Nokia
Pagina a fost generata in 1.5589 secunde