O singură zi la dispoziție? Cucerește-l contra-cronometru!

143
O singură zi la dispoziție? Cucerește-l contra-cronometru! - osingurazi-1376938361.jpg

Articole recomandate

O singură zi. De atât ai nevoie să-l cucerești pe bărbatul pe care îl adori și pe care nu știi cum să-l abordezi, pentru a-l face să-ți răspundă cu aceeași monedă sentimentală. Pregătește-te să îi câștigi inima în doar câteva ore, cu ajutorul sfaturilor avizate ale experților:

1. Prima impresie. Un studiu spune că din 2.100 de cupluri intervievate, peste o treime dintre acestea cred cu tărie că s-au îndrăgostit de partener în primele cinci minute în care au interacționat. Specialiștii spun că bărbatul pe care îl placi are nevoie de două secunde pentru a decide, chiar și inconștient, dacă se simte sau nu atras de tine.

Așadar, ai grijă la postura corpului (stai cu spatele drept și capul orientat ușor în jos). Astfel transmiți ideea de corp zvelt și sănătos, dar și faptul că ești abordabilă. Amintește-ți de ultima oară în care te-ai simțit foare sexy și lasă-ți zâmbetul să-ți domine expresia facială. Menține contactul vizual cu el, este primul pas către crearea unei legături intime între voi.

2. Abordarea. Modul în care dai startul discuției cu el este definitoriu pentru atracția ce se naște între voi. Nu este recomandat să fii nici prea timidă, nici prea îndrăzneață sau directă. Cu ideea ta mentală că ești o femeie irezistibilă, abordează-l cu o replică neutră și jucăușă.

3. Limbajul nonverbal. Acum că va bucurați de o băutură caldă, el te analizează din cap până în picioare, încercând să te descifreze interpretându-ți mișcările corpului. Zâmbește, nu sta cocoșată, joacă-te discret cu o șuviță de păr, fii relaxată și încearcă să îi arăți că rezonați în multe privințe. Nu sta cu brațele încrucișate și ține palmele deschise, îi transmiți că ești deschisă și afectuoasă.

4. Stimulează chimia între voi. Când ne simțim conectați de cineva, ne sincronizăm limbajul corporal cu acesta. Cu alte cuvinte, fă-l să se simtă aproape de tine, imitându-i discret gesturile, ca și cum s-ar oglindi în tine. Când își mișcă mâna dreaptă, tu mișc-o pe cea stângă. Dacă se apleacă ușor spre tine, fă același lucru. Sentimentul că rezonați și sunteți pe aceeași undă îl va cuceri rapid.

5. Păstrează o doză de inaccesibilitate. Încearcă să nu pozezi în prada gata cucerită. Când programați o nouă întâlnire și numește o anumită zi, spune-i că ai agenda plină, dar poți să-l vezi în altă zi. Încrederea și misterul sunt obligatorii pentru un flirt încununat de succes! Scoate-ți calitățile în evidență și îl vei convinge într-o singură zi că ești iubita pe care o aștepta!

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 August 2013
Stire din Diverse : Cum prelungești iubirea de-o vară
Miercuri, 14 August 2013
Stire din Diverse : Ce urăsc femeile în timpul sexului
Pagina a fost generata in 1.5668 secunde