Organizează-ți vacanța cu ajutorul smart-phonului

131
1
Organizează-ți vacanța cu ajutorul smart-phonului - smartphone-1382097727.jpg

Articole recomandate

Tot ce ai nevoie pentru a rezerva o călătorie în zilele noastre încape la tine în palmă, datorită aplicațiilor pentru călătorii disponibile pentru Android și pentru iPhone5! Inovațiile aduse de aceste două sisteme te ajută să-ți planifici vacanța de la început până la sfârșit în cel mai scurt timp. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații!

TripIt este aplicația în care trebuie să-ți organizezi vacanța. Este atât de ușor să planifici tot printr-un simplu email la [email protected], pentru că acest sistem recunoaște confirmările pentru hoteluri, restaurante, zboruri și alte activități din peste 3.000 de site-uri de booking.

TrailWallet este cea mai bună soluție pentru menținerea controlului asupra bugetului de vacanță. Această aplicație îți permite să stabilești un buget zilnic, pe care să-l urmărești în moneda din țara pe care o vizitezi, dar și după moneda țării tale. Poți adău-ga fiecare cheltuială foarte detaliat.

GateGuru te va alerta în legătură cu terminalul la care trebuie să ajungi, va estima timpul de așteptare și îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

SeatGuru. Această aplicație va face călătoriile tale din ce în ce mai confortabile, chiar de dinainte să prezinți pașaportul. SeatGuru te ajută să descoperi care sunt cele mai ieftine oferte de zbor, prin alerte în timp real, și te ajută să găsești cele mai bune locuri în avion de la peste 100 de companii de zbor.

Frommer’s Travel Tools. De la una dintre cele mai reputate branduri de ghiduri turistice vine o aplicație care deservește călătorul modern printr-o trusă de scule digitală. Aplicația include opțiuni pentru calcularea bacșișului, în funcție de țară, lista de obiecte pentru bagaj, un convertor valutar și un convertor pentru timp și distanță, temperatură, greutate și volum în funcție de diverse unități. În plus, tot prin această aplicație poți trimite vederi prelucrate pe rețelele de socializare.

Comentează știrea

Vlad Bucisan
24 octombrie 2013
Over-rated

Prea multa lume e obsedata de ultimele lansari. Eu am un Samsung S2 din 2011 de la Quickmobile si tot asa imi fac treaba cu el, cum mi-as face si cu un S4.... Ce-i drept ca arata foarte bine modelele noi :)

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Vizitează Brașovul la pas
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi de călătorie
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum te deplasezi în Roma
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să planifici o vacanță în Viena
Pagina a fost generata in 3.5549 secunde