Rețete pentru pici

Pește umplut cu ciuperci

1038
Pește umplut cu ciuperci - retetepici-1316804593.jpg

Ingrediente: un kilogram de pește, de preferință crap; jumătate de kilogram de ciuperci, două cepe rase, doi căței de usturoi, o lingură de făină, 250 grame de unt, o lingură bulion de roșii, pătrunjel, sare și piper.
Mod de preparare: Se curăță peștele, se scot intestinele, se spală bine, se șterge și se sărează. Ciupercile spălate se taie feliuțe subțiri și se înăbușă cu ceapa rasă, usturoiul pisat, o linguriță de pătrunjel tocat mărunt, sare, piper, făină și bulion. Cu această compoziție se umple burta peștelui, se leagă cu ață și se așează într-o tavă; lângă se pune restul de unt, tăiat bucățele și două sau trei linguri de apă. Se bagă la cuptor pentru o oră. Din când în când se stropește peștele cu sosul din tavă. După ce s-a copt peștele, se scoate ața și se servește fierbinte. Poftă bună!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Diverse : Ce boală îi pândește pe copii la școală
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Diverse : Cojile de măr tratează crampele la stomac
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Diverse : Cum scăpăm de monstrul de sub pat
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pere în sos de vin
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pizza cu legume
Pagina a fost generata in 0.3285 secunde