Sezonul estival 2011, aproape de a câștiga lupta cu cel de anul trecut

763
2
Sezonul estival 2011, aproape de  a câștiga lupta cu cel de anul trecut - sezonestival-1312903858.jpg
Vara a început extrem de prost pentru hotelierii de pe litoral. Cifrele arătau, în iunie, că numărul pachetelor vândute, comparativ cu aceeași perioadă de anul trecut, era cu 40% mai mic. Abia spre luna iulie diferența a scăzut la aproximativ 20%. Programul "Zile gratuite de vacanță", demarat la jumătatea lunii iunie de ANAT, în parteneriat cu hotelierii, ce consta în acordarea unui număr de zile gratuite de vacanță, după modelul "plătești x nopți și stai y", a mai revigorat vânzările, susține președintele Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.

Vremea instabilă a avut și ea o contribuție destul de semnificativă la aceste procente cu minus. Nu puțini au fost turiștii care nu au dorit să riște, așa că au îngroșat rândurile celor care au luat cu asalt litoralul luna aceasta.

Sfârșitul lui iulie, dar și începutul de august par să fi fost mană cerească pentru hotelieri. Dacă în ultimul week-end al lunii trecute în Mamaia gradul de ocupare în unitățile hoteliere era de aproximativ 95%, în cel care a trecut, a fost de 100%.

Cu siguranță așa va fi pe acest sfârșit de săptămână, spune Corina Martin, la fel ca și în primele 15 zile din septembrie, asta însă dacă și vremea va ține cu hotelierii. În plus, în jurul datei de 20 august, se va lansa și programul "Litoralul pentru toți", care debutează la 1 septembrie, cu prețuri mai mult decât accesibile.

În concluzie, potrivit Corinei Martin, se estimează că sezonul estival 2011, dacă va continua în acest ritm, va înregistra vânzări de pachete cu 5% mai mari decât 2010, în ciuda startului nu tocmai bun.

Comentează știrea

AygMEvZDHGSy
4 septembrie 2011
ciUwuhiHqj

All of my questions setteld-thanks!

magic leverag hair rollers
23 mai 2014
magic leverag hair rollers

Apart from the sporty fairing, we notice web-shaped alloy wheels and a sizable disc brake. magic leverag hair rollers http://magicleveraghairrollers.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 August 2011
Stire din Social : Mâine plouă pe litoral
Pagina a fost generata in 0.2523 secunde