Ștefan Bănică, stea de granit la Mangalia

439

Turiștii și localnicii din sudul  litoralului au avut parte de o surpriză mai mult decât plăcută. La finalul Festivalului Mangalia, în seara de 16 august, la ora 21.00, pe scena plutitoare din Portul Turistic a urcat Ștefan Bănică.
Înainte de concert, și artistului i-a fost pregătită o surpriză. Acesta a fost întâmpinat la Mangalia nu cu pâine și sare, ci cu o stea din granit pe care a zidit-o, ajutat de specialiști, pe Aleea Stelelor.
Pentru a face față mulțimii de admiratori Ștefan Bănică a fost însoțit, până la ambarcațiunea care l-a transportat la scenă, de bodyguarzi și membri ai Poliției Locale.
Artistul era așteptat de mult la Mangalia. Locurile din tribune au fost ocupate încă de la ora 19.00 și s-au dovedit insuficiente. Spectatorii s-au așezat astfel și la terasele din jur, pe scările special amenajate spre port sau spre dig. Organizatorii au apreciat că numărul acestora a fost de peste 35.000.
În deschiderea spectacolului, acompaniat de grupurile The 50’s și Rock’n roll Band, pe care le-a înființat în 1994, Bănică a cântat ultimul său hit, "Super love". Au urmat cele mai cunoscute piese ale sale: "Epilog", "S-o facem lată" și multe altele. Un singur om a știut cum să-i ridice pe toți în picioare, timp de aproape două ore.
De altfel, Ștefan Bănică nu s-a dezis de calificativul de "one man show". A glumit cu publicul, a povestit momente deosebite din cariera sa artistică.
Așa cum era de așteptat, publicul nu i-a permis prea ușor lui Ștefan Bănică să se retragă. Acesta a revenit pe scenă pentru un bis cu "Veta" și cu o altă piesă din repertoriul internațional (Elvis Presley).
Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 August 2011
Stire din Monden : Andreea Bănică e sexy pe ski jet
Pagina a fost generata in 0.3736 secunde