Concurs Sucul proaspăt făcut în casă, adevărată sănătate

281
Sucul proaspăt făcut în casă, adevărată sănătate - sucuri-1360160856.jpg
"Cartea sucurilor și nectarelor" se bazează pe două principii esențiale: în primul rând, extragerea sucurilor este simplă, dacă ne facem un obicei din aceasta. Iar în al doilea rând, prepararea zilnică a sucurilor constituie o modalitate delicioasă de a fi și de a te menține sănătos.


Sucul crud și proaspăt este probabil una dintre cele mai sănătoase și revigorante complexe de substanțe pe care le putem ingera.
Prin consumarea unui suc proaspăt, organismul primește substanțele nutritive "pe super-autostradă" - este o livrare rapidă de vitamine, minerale, enzime, carbohidrați, clorofilă și nenumărate alte substanțe fitonutritive (sub-stanțe nutritive derivate din plante) care întăresc să-nătatea, așa cum se de-monstrează din ce în ce mai convingător.

Iar toate acestea sunt conținute în apa pură și proaspătă. Un suc proaspăt furnizează direct organismului substanțele nutritive, în decurs de câteva minute, fără a fi necesar ca acestea să fie digerate, ca în cazul fructelor și legumelor ca atare.

Astfel, consumând zilnic suc, nu numai că te alimentezi rapid cu energie, ci totodată susții toate procesele naturale de curățare a corpului și contribui la prevenirea feluritelor boli.

Memento-uri pentru un nectar delicios

1. Pentru nectar, alege fructe coapte, ca să obții cea mai gustoasă și mai benefică băutură.

2. Atunci când îți dorești o băutură fresh mai consistentă, utilizează de preferință sucuri proaspete, preparate în casă, în locul celor din comerț (care conțin adeseori îndulcitori artificiali și alți aditivi).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cum să gătești friptura perfectă
Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 1.5846 secunde