Trei destinații inedite de vacanță

269
Trei destinații inedite de vacanță - treidestinatiipatagonia3-1348855931.jpg
New York Times a făcut un top pentru vacanțele acestui an. 45 de destinații mai puțin cunoscute, mai puțin bătute dar recomandate.  
Între acestea au fost considerate, ca destinații inedite Panama, Patagonia chiliană și golful Halong din Vietmnam.
În Panama amatorilor de aventură li se recomandă Arhipelagul Bocas del Toro: potrivit celor cărora le place să călătorească cu rucsacul în spate au ce vedea, dar și pasionaților de scufundări. 
Patagonia chiliană este o altă destinație spectaculoasă. Cu vârfuri muntoase înzăpezite, parcuri naționale și păduri tropicale. Această destinație este văzută ca una dintre cele mai bune din lume pentru turismul de aventură. Una dintre locațiile căutate de către turiști este Parcul Național Torres del Paine, situat între stepele Patagoniei și Los Andes Mountain Range. În această zonă se practică alpinism, kaya-king, echitație, trekking. Insulele pus-tii, care găzduiesc foci și pinguni sunt alte atracții ale acestei destinații. Patagonia este o destinație perfectă pentru pasionații de fotografie, oferind subiecte uluitoare într-o sălbăticie deplină. Deși clima din această parte a lumii este dominată de vânturi puternice, precipitații abundente și instabilitatea vremii, există și o parte bună. Atunci când este senin vizibilitatea e practic nelimitată.
Halong Bay este una dintre cele mai apreciate destinații turistice ale Vietnamului. Golful se află în provin-cia Quang Ninh și aparține de Ha Long City. Declarat monument mon-dial UNESCO, Halong Bay atrage turiștii datorită frumuseții lui naturale. Călătorii pot plăti pentru minicroaziere de 2-3 zile sau pot închiria vaporașe pentru a merge pe cont propriu. În astfel de excursii, se pot face opriri și pentru plajă, cum se întâmplă în Monkey Island Beach.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Diverse : În Dardanele, plutind între Europa și Asia
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Vacanță la bunica - ofertele toamnei
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Concurs de orientare turistică la Moneasa
Pagina a fost generata in 1.7226 secunde