Truc ideal pentru o scrisoare de intenție ca la carte

173
Truc ideal pentru o scrisoare de intenție ca la carte - trucscrisoaredeintentie-1499173719.jpg

Articole recomandate

Găsirea jobului mult râvnit nu este deloc o treabă ușoară. După ce ți-ai pregătit dosarul cu actele necesare, ar trebui să te apleci cu multă atenție și asupra scrisorii de intenție și să nu scapi din vedere un amănunt esențial, care, spun specialiștii www.ejobs.ro, te-ar putea costa însuși jobul. Este vorba de actualizarea datei. Nu de alta, dar s-a constatat că mulți candidați omit să acorde atenție și acestui detaliu din scrisoarea de intenție. Iar o scrisoare de intenție datată cu câteva luni în urmă nu face altceva decât să trădeze o lipsă de rigoare și atenție a candidatului.

Din păcate, puțini candidați își dau seama cât de important este subiectul scrisorii de intenție și nu exploatează la maximum această oportunitate. Cei care vânează un job ar trebui să aibă în vedere că prin subiectul scrisorii de intenție își pot prezenta interesul pentru un anumit job din cadrul companiei. Acest aspect este foarte important pentru angajatori, deoarece vor putea repartiza cererile de candidatură în funcție de solicitări.

Truc! Și finalul scrisorii de intenție este esențial, căci este considerat un moment foarte bun pentru a reaminti angajatorului motivația voastră și disponibilitatea pentru un interviu ca la carte, aspecte care vor conduce la câștigarea de puncte și la scurtarea drumului către jobul visat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Cum să-ți păstrezi buna imagine
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Te interesează părerea colegilor?
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Milionar la 30 de ani, doar un vis?
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Cum să țintești un job avantajos
Pagina a fost generata in 1.7749 secunde