Trucuri decorative mereu actuale

150
Trucuri decorative mereu actuale - trucuridecorative-1497958395.jpg
Dacă vrei o casă mereu după reviste, folosește aceste trucuri decorative mereu actuale. Se adaptează la orice decor, sunt propuneri elegante și care au trecut cu brio testul anilor și pe care le poți folosi cu încredere în amenajarea casei tale.

Decor minimalist. O amenajare în stil minimalist este mereu actuală, mereu la modă și mereu plăcută și agreabilă. Puținătatea și echilibrul formelor face ambianța elegantă, practică și foarte funcțională. Mobilierul minimalist și multifuncțional își va găsi mereu loc în amenajările interioare, fiind util mai ales în mobilarea și organizarea spațiilor mici. Decorul minimalist este mereu actual și cu certitudine practic.

Combinația clasică de alb și negru. Mereu la modă, combinația alb-negru, poate fi adaptată cu ușurință oricărui stil de amenajare a casei. Un interior decorat în alb și negru poate fi oricând înviorat și împrospătat prin adăugarea câtorva elemente decorative colorate: tablouri abstracte, pernuțe decorative, un covor, un set de draperii sau câteva vaze de sticlă. Toate acestea nu sunt decât niște accesorii care pot fi schimbate periodic, pentru înnoirea decorului fără a cheltui prea mult.

Covoarele prețioase. Un covor valors, frumos și elegant este mereu un maxim câștig pentru orice încăpere și în general pentru casă. Covoarele din fibre naturale cum sunt cele din iută sau sisal, sau cele tesute manual cu model din fibre naturale - gen clasic sau oriental, dar și cariantele cu modele geometrice sau rustice sunt mereu o alegere pentru lungă durată în casă. Astfel de amenajări sunt calde și comode, și depășesc toate barierele și canoanele impuse de timp sau tendințe, ne învață casa-gradina-ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Iunie 2017
Stire din Diverse : Ce spune casa ta despre tine?
Vineri, 16 Iunie 2017
Stire din Diverse : Tu cureți baia corect?
Vineri, 16 Iunie 2017
Stire din Diverse : Ixora. Eleganță  cu parfum
Pagina a fost generata in 2.0082 secunde