Trucuri pentru evitarea îngrășării în concediu

66

Articole recomandate

Vara dă startul concediilor la mare și la soare, dar și la distracție, leneveală și la mese copioase, că doar în vacanță, unele excese pot fi trecute cu vederea!

Fără a face propuneri de meniuri propriu-zise, Dr. Lygia Alexandrescu, specialist în nutriție dezvăluie câteva secrete care ajută la menținerea siluetei chiar și în vacanță:

Salatele nu trebuie să fie singura formă de glucide și fibre prezente la masă. Cartofii în coajă, ciupercile, dovleceii, vinetele și roșiile pot fi preparate la fel de bine pe grătar, iar gustul lor este unic.

Sunt de evitat alimentele bogate caloric și sărate, precum alunele, floricelele, semințele sau cipsurile și, în egală măsură, prăjiturile, care, pe lângă faptul că îngrașă, sunt și foarte perisabile în această perioadă.  

Desertul ideal se poate consuma ca gustare între mese și constă dintr-un bol de căpșune sau cireșe, o piersică sau o felie de pepene.

Apa minerală plată sau carbogazoasă, limonada proaspăt preparată sau ceaiul de fructe cu lămâie și gheață sunt variante optime pentru o zi toridă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum te pregătești de vacanță
Marţi, 11 Iunie 2013
Stire din Sănătate : Dublează beneficiile
Pagina a fost generata in 1.5332 secunde