Trucuri să-ți exciți iubitul

1208

Articole recomandate

Vrei să-l exciți pe iubitul tău? Vrei să spargi monotonia și să vă bucurați din plin de intimitate? Încearcă atunci câteva trucuri incendiare care te vor ajuta să reaprinzi pasiunea în dormitor.

Dezbracă-te

E posibil ca partenerul tău să nu fi avut ocazia să te admire complet goală pentru mai mult de câteva secunde, mai ales dacă sunteți genul de cuplu care trece foarte rapid la acțiune. Stârnește-i dorința lăsându-l să te pri-vească pentru câteva momente fără însă să te și atingă.

Alimentează-i instinctul animalic

Lasă-l, pentru câteva momente, să se bucure de senzația de superioritate. Lasă-l să te domine, prin poziții în care el deține controlul.

Leagă-l la ochi

După ce a văzut suficient cât să-i trezească interesul, e un moment bun să-l legi la ochi și să-i provoci simțurile. Joacă-te pe trupul lui gol cu un șirag de măr-gele, cu lenjeria ta delicată de mătase sau cu o șuviță de păr. Foarte mulți bărbați consideră extrem de sexy și de provocator ca partenera lor să preia controlul în pat. În plus, atunci când ești tu deasupra ai marele avantaj că vă puteți privi fix în ochi și veți putea, când e cazul, să întârziați marele moment.

Un duș senzual

Puteți profita de oglinda de la baie pentru a vă excita reciproc. S-a dovedit deja că foarte multe cupluri se încing atunci când se privesc în oglindă în timp ce fac sex. În plus, dușul se poate transforma într-o jucărie sexuală grozavă pentru amândoi, dacă este folosit în acest scop.

Încearcă o poziție nouă

Nu este neobișnuit ca, la un moment dat, anumite poziții sexuale să devină plictisitoare. Tocmai de aceea ai la dispoziție o mulțime de poziții pentru un orgasm garantat pe care le poți încerca.

Încearcă o nouă locație

Dacă vrei să adaugi un strop de adrenalină în viața sexuală ai putea încerca o partidă în locuri publice. (sursa:www.femina.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Surprinde-l cu o seară romantică!
Pagina a fost generata in 1.3439 secunde