Trup de vedetă. Sfaturi de la antrenorii celebrităților

150
Trup de vedetă. Sfaturi  de la antrenorii celebrităților - trupdevedeta-1497874039.jpg

Articole recomandate

Ca să obții rezultate rapide și să nu îți suprasoliciți corpul în zadar, află ce sfaturi urmează vedetele în antrenamentele zilnice. 


Este deja știut faptul că sportul poate face minuni pentru corpul și mintea ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi cu antrenamentele sau că orice tip de mișcare este potrivit cu obiectivele pe care ți le-ai propus. Mai mult decât atât, poate ai observat și tu că în ciuda eforturilor pe care le depui, rezultatele întârzie să apară, iar acest lucru ar putea fi cauzat de un antrenament nepotrivit pentru tine. 


Dacă îți dorești un corp de invidiat, nu poți obține rezultatele scontate doar cu ajutorul sportului. Ai nevoie și de o alimentație corectă. Nu trebuie să te înfometezi sau să fugi de orice desert, ci doar să mănânci echilibrat. Înainte de antrenament, un baton proteic sau un măr te vor ajuta să ai energie și să nu obosești la jumătatea antrenamentului, spune David Kirsch, un antrenor care a lucrat cu Jennifer Lopez și Kate Upton. Nu mânca înainte sau după antrenament mâncăruri prea consistente sau prea dulci, ele te vor deturna de la obiectivul stabilit.


Fă sport câte puțin și des


Nu orice antrenament trebuie să te stoarcă de energie. Este mai important să faci exerciții ușoare zilnic decât câte un antrenament foarte intens o dată pe săptămână urmat de câteva zile de repaus total cauzat de febra musculară. Pentru ca un antrenament să fie sănătos și să dea rezultate, nu trebuie să se termine cu dureri. Puțin și des este mereu mai bine decât rar și mult, este de sfatul lui Gunnar Peterson, care le-a antrenat pe Khloe și Kim Kardashian, dar și pe Sofia Vergara. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9649 secunde