Tu știi cu ce să aplici corect fondul de ten?

81
Tu știi cu ce să aplici corect fondul de ten? - fonddeten-1369399479.jpg
Fondul de ten este un produs cosmetic util, deoarece ne ajută să ținem departe de ten și decolteu impuritățile din aer, poluarea, fumul de țigară. Dar există câteva reguli pe care orice persoană trebuie să le cunoască pentru a obține un aspect uniform.

Burețeii. Aceștia sunt de mare folos, pe locul al doilea după propriile degete, care sunt esențiale în aplicare, deoarece încălzesc produsul și-l ajută să adere mai ușor. Bureții dispersează uniform fondul de ten, fără să penetreze porii, facilitând accesul în zonele unde riscă să se adune produs, lăsând în urmă o acoperire semi-transparentă.

Pensula pentru corector. Este un accesoriu indispensabil, chiar dacă nu folosești corectorul. Îți este utilă pentru a retușa, cu fond de ten, petele, cearcănele, dar și pentru a sublinia conturul sprâncenelor și buzelor prin efectul numit "contrast de apropiere" (după definirea buzelor cu ruj și/sau a sprâncenelor cu un creion, folosește pensula cu fond de ten pentru a le linia de jur împrejur, creând astfel un contur "decupat")

Pensulele speciale. Plate, extrem de disciplinate, pensulele pentru fond de ten sunt necesare pentru a estompa zonele în care fondul de ten tinde să se strângă (colțurile nasului, în jurul ochilor). Totul e să alegi una moale, flexibilă.

Bețișoarele cosmetice. Există unele speciale pentru machiaj, însă la fel de bune sunt și cele pentru igiena urechilor. Le poți folosi pentru a estompa fondul de ten sau pentru a șterge micile stângăcii (urme de mascara, creion sau ruj), pentru a nu fi nevoită să demachiezi o zonă extinsă, dar se descurcă de minune la aplicarea la "punct ochit", peste un coș, de exemplu, care are nevoie de acoperire doar pe conturul său. Încă unul dintre meritele bețișoarelor: sunt ideale pentru a scoate fondul de ten din liniile fine, riduri de expresie sau perii sprâncenelor. (Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2442 secunde