Administraţia Porturilor Maritime: Se asfaltează podul peste Canalul Dunăre - Marea Neagră

173
Administraţia Porturilor Maritime: Se asfaltează podul peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - 1-1712911012.jpg

Articole de la același autor

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) SA Constanţa începe asfaltarea podului hobanat peste Canalul Dunăre - Marea Neagră şi a legăturilor rutiere cu Poarta 7, primul sector din cele 22 pe care le are programate până la debutul campaniei agricole, când traficul auto în port devine mai aglomerat.

„În aceste zile, pe pod, se realizează lucrări de pregătire în vederea dirijării traficului pe durata asfaltării şi a început frezarea carosabilului.

În următoarele două luni, vor fi asfaltate toate drumurile intens circulate din Portul Constanţa. Acestea totalizează peste 31.000 metri pătraţi de suprafaţă asfaltată, în zone care trebuie pregătite pentru afluxul de camioane determinat de campania agricolă.

În prima fază a lucrărilor, vor fi prioritare toate legăturile cu autostrada A4, apoi şantierele se vor muta spre nordul portului”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, 12 aprilie, de reprezentanţii companiei.

Valoarea totală a lucrărilor este de 1.838.400 lei, fără TVA, sumă asigurată din surse proprii ale Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9978 secunde