Agenții economici de turism sunt invitați la Târgul Holiday World & Regional World din Praga

463
Agenții economici de turism sunt invitați la Târgul Holiday World & Regional World din Praga - agentiieconomicideturismsuntinvi-1675278858.jpg

Articole de la același autor

În perioada 16 - 17 martie 2023, Centrul Enterprise Europe Network organizează întâlniri bilaterale de afaceri prestabilite, în cadrul Târgului de turism din Praga. Participanții vor avea prilejul să găsească noi parteneri de afaceri, fie on-line, fie la fața locului, selectând sesiunea preferată.

Întâlnirile on-line sunt programate pe 16 martie, iar cele în format fizic, pe 17 martie, la Târgul Holiday World & Regional World din Praga.

Evenimentul de matchmaking reunește companii dintr-un număr mare de țări europene, fiind o oportunitate de a genera noi contacte și contracte de afaceri, într-un timp scurt și cu costuri reduse, precizează organizatorii.

Sectoarele reprezentate la eveniment sunt următoarele:

- agenții de turism și tour-operatori;

- cazare și catering;

- Spa, stațiuni de relaxare și wellness, turism medical;

- transport și mobilitate durabilă;

- soluții digitale pentru turism;

- servicii de sprijin pentru turism;

- noi tendințe, parteneriate pentru proiecte;

- patrimoniul cultural, renovări și restaurări;

- părți interesate din sectoarele turismului și patrimoniului cultural.

Înscrierile se fac până la data de 6 martie 2023, la următoarea adresă de contact: https://mbm-tourism-prague-2023.b2match.io/.

Mai multe informații despre eveniment puteți obține de la Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (e-mail: [email protected] tel. 0722741457).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5316 secunde