Americanii vor să preia Banca Carpatica

260
Americanii vor să preia Banca Carpatica - bancacarpatica-1451396521.jpg

Articole recomandate

Finalul de an a devenit extrem de agitat pe piața bancară românească după ce tranzacția dintre fondul american de investiții J.C. Flowers și grecii de la Piraeus Bank privind achiziția operațiunilor din România a căzut, informează Ziarul Financiar în ediția online.

"În ultimele zece zile americanii au încercat să îi convingă pe greci să facă deal-uri, îmbunătățind chiar oferta, dar până la urmă, conducerea de la Atena a decis să meargă înainte cu operațiunile din România pe cont propriu prin restructurare și curățare a bilanțului în speranța că vor obține un deal mai bun în viitor.

Americanii au pus pe masa grecilor un deal de 450 milioane euro pentru reluarea operațiunilor de la București asta însemnând plata unei părți din capital și rambursarea parțială a liniilor de finanțare", scriu jurnaliștii de la zf.ro.

În următoarele zile americanii vor decide dacă mai merg înainte cu preluarea Băncii Carpatica, având în vedere că ei voiau să cumpere în același timp și cele două bănci pentru a obține o cotă de piață mai mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6696 secunde