ANAF avertizează!: Se trimit mesaje false care cer informații despre facturile trimise în sistemul e-Factura

299
ANAF avertizează!: Se trimit mesaje false care cer informații despre facturile trimise în sistemul e-Factura - anaf-avertizeaza-1710959345.jpg

Articole de la același autor

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise în numele său, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează.


"Reiterăm avertizarea privind campaniile de mesaje false transmise în numele ANAF, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează”, avertizează instituția.
Nu răspundeți mesajelor cu adresa de e-mail [email protected], transmite ANAF.
„Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail [email protected]. Atragem atenţia că această adresă de e-mail NU aparţine ANAF şi nu trebuie să daţi curs solicitărilor!", atenţionează instituţia, într-un comunicat remis miercuri Agerpres.
ANAF precizează că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin Spaţiul Privat Virtual (SPV), respectiv prin API (interfaţa pentru depuneri/interogări automate).
"Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia", se subliniază în comunicat.
De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la call center ANAF: 031.40.39.160.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3868 secunde