Angajaţii din sectorul privat, motivaţi de acordarea voucherelor de vacanţă

1083
Angajaţii din sectorul privat, motivaţi de acordarea voucherelor de vacanţă - 1-1679490892.jpg

Articole de la același autor

Extinderea voucherelor de vacanţă suportate de stat şi pentru angajaţii din sectorul privat reprezintă o investiţie benefică ce va accelera atingerea obiectivului de 10% din PIB din turism şi va elimina şi discrepanţa dintre sectoarele public şi privat, susţin reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

„ANAT salută iniţiativa legislativă a Senatului privind emiterea de vouchere de vacanţă suportate din impozitul pe veniturile salariale pentru angajaţii din sectorul privat, măsură care va elimina discrepanţa dintre sectoarele public şi privat. Această iniţiativă este susţinută de către toate organizaţiile profesionale şi patronale din turism”, se arată într-un comunicat al asociaţiei.

Potrivit sursei citate, voucherele de vacanţă au ajutat angajatorii privaţi să îşi motiveze mai bine angajaţii şi sunt foarte importante în contextul lipsei acute de personal.

Fiscalitatea aferentă salariilor este excesivă în România, taxele pe salarii fiind printre cele mai mari din Europa, de aceea, un beneficiu precum voucherele de vacanţă, cu avantajele fiscale aferente, este binevenit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4781 secunde