Anunț pentru antreprenori

103

Articole de la același autor

Începând cu data de 15 iulie, ora 10.00, va fi activă pe site-ul www.aippimm.ro (site-ul Agenției pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri) aplicația de înscriere în cadrul programului de dezvoltare și modernizare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață.

Conform procedurii de implementare, înscrierea în program, solicitarea acordului de principiu pentru finanțare și completarea planului de investiții în vederea obținerii finanțării se fac online pe site-ul amintit mai sus.

De menționat este faptul că, pentru locurile de muncă nou create în cadrul proiectului, dovada creării acestora se va face la depunerea decontului, cu contractele individuale de muncă înregistrate, cu normă întreagă, încheiate pe perioadă nedeterminată și extrase din REVISAL. Pentru locurile de munca nou create în cadrul proiectului prin intermediul ANOFM din categoria persoanelor peste 45 de ani se va depune în plus față de documentația menționată mai sus, și dovada repartiției de la AJOFM, copie după cartea de identitate a angajatului, precum și contractul de muncă, cu extras din REVISAL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2737 secunde