ARSVOM: SAR Apollo, din nou în misiune Medevac. Un navigator de pe M/V Arista trebuie transportat la spital

104
ARSVOM: SAR Apollo, din nou în misiune Medevac. Un navigator de pe M/V Arista trebuie transportat la spital - 1-1718016831.jpg

Articole de la același autor

Luni, 10 iunie, în jurul orei 12:20, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a primit o nouă solicitare de intervenție tip Medevac.

La bordul navei M/V Arista, ce navighează sub pavilion Panama, un membru al echipajului, ce prezintă o plagă deschisă la mâna dreaptă, necesită a fi transportat de urgență la spital.

„În acest moment, intervenția este in curs de desfășurare.

Vom reveni cu amănunte”, au transmis reprezentanţii ARSVOM.

Reamintim faptul că, sâmbătă, 8 iunie, echipajul navei Arista a solicitat intervenția ARSVOM pentru a se acorda îngrijiri medicale unui navigator aflat la bord.

Nava SAR Apollo, din cadrul ARSVOM, împreună cu o asistentă medicală, din cadrul Serviciului de Ambulanță Sulina, s-a deplasat cu toată viteza către nava MV Arista pentru a acorda îngrijiri medicale. La acel moment, nu a fost necesară debarcarea pacientului, acesta a rămas la bordul navei.

Deoarece starea bărbatului nu s-a îmbunătățit, a fost efectuată o nouă solicitare către Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, în vederea efectuării operațiunii Medevac, respectiv debarcarea bărbatului, predarea către serviciul de ambulanță și transportarea acestuia la spital. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2658 secunde