Un marinar din cei opt salvaţi de pe nava scufundată lângă Sf. Gheorghe, transportat la spital

441
Un marinar din cei opt salvaţi de pe nava scufundată lângă Sf. Gheorghe, transportat la spital - smurd-1716048342.jpeg

Articole de la același autor

Unul dintre cei opt marinari salvaţi de pe nava Mohammad Z, scufundată sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, lângă Sf. Gheorghe, a fost transportat la spital, cu traumatisme.








Potrivit ARSVOM, în cursul dimineții de 18.05.2024, Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a alertat Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) să intervină de urgență cu echipaje SAR în vederea efectuării unei operațiuni de căutare și salvare pe mare, în urma scufundării unei nave.


La 26 mile marine în larg, în dreptul localității Sfântul Gheorghe, nava MOHAMED Z, sub pavilion Tanzania, s-a scufundat din motive necunoscute, având la bord 11persoane.


Navele Sar Artemis și Sar Apollo, aparținând ARSVOM s-au îndreptat cu toată viteza către zona indicată și au început operațiunea de căutare și salvare.


Dintre cei 11 membri ai echipajului, 8 persoane au fost salvate și aduse în port de către nava SAR ARTEMIS.


Nava SAR APOLLO, în colaborare cu echipajele Gărzii de Coastă și un elicopter al MAPN, se află în misiune, continuând astfel eforturile de căutare a celorlalți trei membri ai echipajului care au fost dați dispăruți.


Încă nu se cunosc motivele scufundării navei, astfel că urmează a se începe o anchetă pentru a se stabili cauzele incidentului.


Operațiunea este în curs de desfășurare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3677 secunde