ARSVOM, intervenție dificilă, din cauza vremii! Marinar în stare de inconștiență, preluat de la bordul unei nave

709
ARSVOM, intervenție dificilă, din cauza vremii! Marinar în stare de inconștiență, preluat de la bordul unei nave - arsvom-1713595297.jpg

Articole de la același autor







xxx


Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) se deplasează, sâmbătă dimineaţă, în zona Sulina, pentru a prelua de la bordul unei nave un marinar aflat în stare de inconştienţă, care prezintă simptomele unei afecţiuni cardiace. Intervenţia este dificilă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.



Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că au fost alertaţi, sâmbătă dimineaţă, de către Centrul Maritim de Coordonare MRCC, cu privire la o intervenţie Medevac.

“Nava SAR Apollo, aparţinând ARSVOM, a fost solicitată să intervină la nava cargo "Sea Horizon", sub pavilion Palau, pentru preluarea unui membru al echipajului, aflat în stare de inconştienţă şi care prezintă afecţiuni cardiace. Nava SAR Apollo, împreună cu o asistentă la bord, s-a deplasat cu toată viteza către zona indicată, respectiv în rada Sulina, pentru a prelua bolnavul şi a-l preda echipajului medical”, au precizat reprezentanţii ARSVOM.

foto: Facebook ARSVOM

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3328 secunde