Anchetă în cazul ambarcațiunii recuperate de ARSVOM. Posibil să fi fost folosită la trafic de droguri

382
Anchetă în cazul ambarcațiunii recuperate de ARSVOM. Posibil să fi fost folosită la trafic de droguri - ancheta-ambarcatiune-1-t-1712249840.jpg
Ambarcațiunea recuperată din Marea Neagră de ARSVOM marți seara, a pus pe jar autoritățile competente. Suspiciunea a plecat de la faptul că deși ambarcațiunea ar fi fost una de salvare, surse din anchetă susțin că, ambarcațiunea ar fi putut fi folosită la afaceri necurate.


Potrivit surselor din cadrul ARSVOM ambarcațiunea era una ușoară, opera vie aluminiu, borduri moi, două motoare de  175cp, fără nume de bordaj.


Întrebați responsabilii de la Garda de Coastă despre incidentul din largul mării, din zona Tuzla, purtătorul de cuvânt, Andrei Ene, ne-a răspuns în cursul zilei de miercuri că: “Garda de Coasta nu face anchete referitoare la accidente de navigație și că este de competența Căpităniei”.


Autoritatea Navală Română ne-a declarat că, "ambarcațiunea era de mult timp în apă și că nu s-au găsit persoane decedate. Este o anchetă în curs și se fac cercetări".


Vom reveni cu informații.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.312 secunde