Intervenţie ARSVOM: Navigator rănit pe petrolierul „YM Earth”, transportat la ţărm de SAR „Artemis”

169
Intervenţie ARSVOM: Navigator rănit pe petrolierul „YM Earth”, transportat la ţărm de SAR „Artemis” - 1-1702639861.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de vineri, 15 decembrie, Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) pentru a efectua o intervenţie de tip Medevac.

La bordul navei petroliere „YM Earth”, sub pavilion Malta, aflată în zona de ancoraj nr. 3, un membru al echipajului necesita îngrijiri medicale, prezentând o plagă deschisă la unul din membrele superioare.

„La ora 10.22, nava SAR Artemis, din cadrul ARSVOM, s-a deplasat în direcţia indicată pentru a prelua rănitul, un bărbat de naţionalitate turcă.

La ora 11.10, echipajul navei SAR Artemis a preluat la bord bărbatul rănit, iar la ora 11.50, l-a predat echipajului medical de urgenţă, din dana de pasageri”, au transmis reprezentanţii agenţiei.

Echipajul nava SAR Artemis a fost format din Daniel Năsiescu - căpitan, Bogdan Blaga - ofiţer mecanic şi Eurgen Hăisan - motorist.

De remarcat faptul că intervenţia de vineri s-a desfăşurat pe un grad de agitaţie al mării de 3-4, cu o estimare a vitezei vântului de 5-6 grade pe scara Beaufort. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1365 secunde