Video VIDEO. Intervenție pe mare! Au fost reluate căutările celor două persoane date dispărute aseară

477

Articole de la același autor

Centrul Maritim de Coordonare a dispus în această dimineață reluarea căutării celor două persoane date dispărute, aseară. 




Amintim că în cursul serii de ieri, 18.08.2023, în jurul orei 20:48, MRCC a solicitat A.R.S.V.O.M să intervină cu o navă SAR pentru căutarea și salvarea a doua persoane, aflate în pericol de înec în largul Mării Negre, în zona Steaua de mare- Eforie Nord.
 

SAR PHOENIX a început operațiunea de căutare, începând cu ora 21:15, însă din cauza condițiilor nefavorabile, marea foarte agitată și valurile mari, la ora 22:30 MRCC a suspendat operațiunea, urmând a fi reluată în zorii zilei de 19.08.2023.

În această dimineață, la ora 9:40, Sar PHOENIX împreună cu un echipaj de scafandri ISU, au pornit "full speed" către zona indicată și au reluat căutările.


Operațiunea de căutare se desfășoară în Eforie Nord, între Steaua de mare și Belona.

Operațiunea este în desfășurare.



Update / Cerința MRCC este de a se continua operațiunea de căutare pana la ora 18:00, dacă nu apar schimbări între timp.


Nava SAR PHOENIX, aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare,  efectuează operațiunea de căutare în larg, alături de echipajul de scafandri ISU și un elicopter care survolează zona.


Update / ora 18.00 - MRCC decide încetarea căutării și întoarcerea în D77.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1885 secunde