FOTO / Noaptea Muzeelor i-a scos pe constănțeni din case! Cozile de la burgeri, mai mari decât cele de la instituțiile culturale

2776

Articole de la același autor

Este foarte multă lume în oraș, la muzee, la activitățile organizate de primărie cu ocazia Zilelor Constanței. Forfotă este cuvântul care descrie perfect atmosfera de la Constanța.


Din câte se poate observa, hrana spirituală este mai puțin importantă decât ...burgerii de pe bulevardul Tomis.


xxx

Sâmbătă, 18 mai, de Noaptea Muzeelor, Muzeul de Artă Constanța a fost deschis publicului în intervalul orar 10.00 -18.00, iar accesul în toate cele trei secții ale instituției (Muzeul de Artă Constanța, Muzeul de Sculptură „Ion Jalea” din Constanța și Muzeul „Dinu și Sevasta Vintilă” din Topalu) a fost gratuit.

De asemenea, Muzeul Marinei Române de pe strada Traian nr. 53 va fi deschis în intervalul orar 17:00-22:00.

Muzica militară a Forţelor Navale va deschide evenimentul şi va susţine două recitaluri între orele 17:00-19:00. Cu această ocazie, vizitatorii vor putea admira gratuit expoziţia permanentă a instituţiei, parcul expoziţional al MMR, expoziţiile temporare „Arta, arc peste timp” şi „Aripi de lumină”. La Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I”, filiala Constanța, situat pe strada Prelungirea Liliacului nr. 1-3, se poate merge de „Noaptea Muzeelor” în intervalul 14.00 - 24.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4597 secunde