Ați păstrat bonurile fiscale? Astăzi, aflați dacă sunt norocoase

89
Ați păstrat bonurile fiscale? Astăzi, aflați dacă sunt norocoase - atipastratbonurile-1428911428.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 11,30, în studioul TV al Loteriei Române are loc prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale, loterie organizată de Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

La această extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie - 28 martie 2015. 


Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N. "Loteria Română" S.A. pentru o perioadă de minimum 30 de zile.


Revendicarea premiilor se face, începând cu prima zi după efectuarea extragerii, până la data de 13 mai 2015 inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător emis în perioada 2 februarie - 28 martie 2015, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul. Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.


Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).


La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritorială a Agenției Naționale de Administrare Fiscală unde a fost depus originalul bonului fiscal câștigător eliberează o copie care poartă mențiunea "conform cu originalul".


Plata câștigurilor se face de către Ministerul Finanțelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticității și realității bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Economie : A început vânătoarea de bonuri fiscale
Pagina a fost generata in 1.1824 secunde