Au crescut veniturile înregistrate din înnoptările turiştilor în campingurile bulgărești

96
Au crescut veniturile înregistrate din înnoptările turiştilor în campingurile bulgărești - venituricampinguri-1667738036.jpg

Articole de la același autor

Majoritatea proprietarilor de campinguri de pe litoralul Bulgariei au înregistrat în acest an mai mulţi turişti şi venituri mai mari din înnoptări, comparativ cu 2021, arată datele Asociaţiei Bulgare de Campinguri (BCA).

Majoritatea campingurilor din interiorul ţării au raportat, de asemenea, că sezonul de vară 2022 a fost mai profitabil decât sezonul 2021. Campingurile din interiorul Bulgariei sunt mai mult decât locurile de campare de pe litoral din ţară şi sunt foarte diferite ca tip, capacitate şi locaţie. Unele dintre ele sunt în cea mai mare parte vizitate de turişti străini, în timp ce altele sunt preferate de mulţi bulgari.


În 2022, majoritatea turiştilor care au ales să-şi petreacă vacanţele în campingurile de pe litoral sunt bulgari, a informat BCA. Turiştii germani reprezintă al doilea cel mai mare număr de turişti, urmaţi de turiştii din Cehia, România şi Polonia.

De asemenea, în 2022, campingurile din interiorul Bulgariei au fost în cea mai mare parte vizitate de turişti germani şi bulgari. Alţi vizitatori frecvenţi au fost turiştii din Belgia, România, Franţa, Marea Britanie şi Italia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3075 secunde