SCENE ȘOCANTE. Tânără înjunghiată de concubinul ei, într-un camping din Eforie Nord

1057
SCENE ȘOCANTE. Tânără înjunghiată de concubinul ei, într-un camping din Eforie Nord - eforie-1661347159.jpg

Articole de la același autor

Momente de groază trăite de o tânără de 23 de ani în timp ce se afla în vacanță la Eforie Nord. Fata a fost înjunghiată de concubinul ei în urma unui scandal. Ea a ajuns în stare gravă la spital, iar bărbatul este cercetat acum pentru tentativă de omor. Oamenii legii l-au găsit și cu alte dosare pentru tâlhărie și trafic de droguri. 


Cuplul era cazat într-un camping din Eforie Nord. Seara târziu, cei doi s-au luat la ceartă după ce bărbatul a băut o sticlă de rom. Plin de nervi, omul a distrus totul în cale și atacat-o și pe partenera lui.

„După un acces de furie după ce și-a distrus cortul, salteaua, a atacat-o și pe concubina sa cu care sunt în relație de vreo 13 ani și pe care a lovit-o cu pumnii”, a precizat Zafer Sadâc, procuror.


Tânăra a încercat să scape și s-a ascuns în toaletă. Concubinul a intrat peste ea și a lovit-o de mai multe ori în zona capului. Apoi a pus mâna pe o foarfecă și a înjunghiat-o pe fată.


Turiștii din camping au intervenit și au scos-o pe victimă din mâinile brutei. Plină de răni, tânăra a fost dusă la Spitalul Județean din Constanța unde a fost operată de urgență.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5265 secunde