Care sunt cele mai eficiente soluții pentru protejarea echipamentelor IT

215
Care sunt cele mai eficiente soluții pentru protejarea echipamentelor IT - fondgfi2-1397145203.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, împreună cu GFI și Romsym Data, unicul distribuitor al produselor GFI în România, au organizat, ieri, la sediul CCINA, evenimentul "GFI - soluții de securitate business". 


În ziua de astăzi, oricine poate partaja, accesa și răspândi infor-mația fără limitări de volum. Organizațiile au devenit dependente de acest lucru. În același timp, angajații au devenit din ce în ce mai mobili și obișnuiți cu accesul la internet de mare viteză, echipamente mobile inteligente și echipa-mente de stocare portabile ce fac ca biroul să fie oriunde. Ca o consecință, a devenit mult mai greu pentru organizații să prevină pierderea datelor sensibile și protejarea infor-mațiilor deținute. 


În cadrul evenimentului, s-au prezentat cele mai noi soluții de securitate a informațiilor care vor ajuta firmele să facă față tuturor provocărilor. Andrei Cutic, care se ocupă de partea tehnică a pro-duselor GFI, a prezentat cele mai noi instrumente GFI. GFI MailEssentials elimină spam-ul și protejează rețeaua de viruși și alte amenințări propagate prin sistemul de poștă electronică. 


Produsul filtrează mesajele prin mai multe module de securitate, incluzând până la cinci motoare antivirus și multiple tehnologii anti-spam. GFI Mail Essentials este un verificator de conținut, detector de exploit, analizator de amenințări și soluție antivirus pentru mesaje de poștă electronică ce elimină toate tipurile de amenințări. Se instalează direct pe server și nu necesită software de client. 


Produse de top pentru protejarea echipamentelor 
GFI FaxMaker este cel mai important fax server de rețea. Se integrează cu Exchange Server, Lotus Notes și cele mai populare servere SMTP, permițând utiliza-torilor să trimită și să primească faxuri, SMS-uri, mesaje text direct din propriul lor client de poștă elec-tronică. GFI FaxMaker a câștigat trei ani la rând premiul cititorilor revistei Windows IT Pro. 


GFI LanGuard verifică rețeaua împotriva posibilelor vulnerabilități de securitate prin execuția unei scanări a întregii rețele căutând lipsa unor patch-uri de securitate, service packs, porturi și partajări de rețea deschise, conturi de utilizatori nefolosite și multe altele. Cu aceste informații se poate bloca foarte ușor rețeaua împotriva hackerilor. 


GFI EndPointSecurity permite, în rețele mari, un control al utilizato-rilor care folosesc echipamente mobile de stocare, cum ar fi stickuri USB, CD, FDD, telefoane inteli-gente, Playere de MP3, iPod, camere digitale și altele. 


GFI EventsManager efectuează managementul jurnalelor de evenimente în întreaga rețea. Acestea sunt unelte foarte importante pentru monitorizarea securității rețelelor și performanței ei care adesea sunt inferior utilizate datorită complexității și volumului. Pe măsură ce organizațiile cresc în mărime, acestea necesită o structură mai apropiată de managementul jurnalelor de evenimente. 




Romsym Data este o companie specializată în distribuția de software și oferirea de soluții complete IT. Este unul dintre cei mai impor-tanți furnizori din România și Republica Moldova, oferind tehno-logie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali. 


GFI este principalul dezvoltator și furnizor de soluții ce se adre-sează IT managerilor, administratorilor de rețea, oferindu-le posibilitatea securizării propriilor rețele, aceasta incluzând securizarea adreselor de email și a mesajelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6779 secunde