CCINA Constanţa: Inimile generoase îşi dau întâlnire la „Gala brazilor de Crăciun”

42700
CCINA Constanţa: Inimile generoase îşi dau întâlnire la „Gala brazilor de Crăciun” - 1-1702211765.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, din dorinţa de a susţine activ investiţiile în educaţie şi în ajutorarea copiilor din mediile defavorizate, s-a alăturat Asociaţiei Caravana Fericirii, pentru organizarea „Galei brazilor de Crăciun”.

„În cadrul acestui eveniment caritabil, participanţii îşi vor aduce contribuţia la strângerea de fonduri necesare realizării unor investiţii atât în domeniul educaţiei, cât şi în achiziţionarea unui număr de 1.000 de pachete cu alimente şi jucării, pentru copiii din mediile defavorizate din Dobrogea. Doritorii vor putea intra în rândul inimilor generoase licitând, în scop caritabil, brazi de Crăciun”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

„Gala brazilor de Crăciun” se va desfăşura, joi, 14 decembrie, de la ora 19.00, la restaurantul Forest M Events din Valu lui Traian, unde vedeta radio Liana Stanciu va fi gazda evenimentului în cadrul căruia vor susţine momente muzicale Direcţia 5, Trupa Discoteka şi Corala Armonia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.637 secunde