X

Curs pentru specializarea responsabil de mediu, la CCINA Constanţa

167
Curs pentru specializarea responsabil de mediu, la CCINA Constanţa - 11-1700486102.jpg
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, pe final de an, un nou curs pentru specializarea responsabil de mediu. Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, iar certificatul de absolvire este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite şi este recunoscut la nivel naţional şi internaţional dacă este tradus şi apostilat.

„Având în vedere prevederile legale privind regimul deşeurilor, pentru îndeplinirea obligaţiilor privind gestionarea deşeurilor, titularul unei activităţi, pentru care autoritatea competentă pentru protecţia mediului a emis o autorizaţie de mediu/autorizaţie integrată de mediu, are obligaţia să desemneze o persoană din rândul angajaţilor proprii sau să delege această obligaţie unei terţe persoane.

Persoanele desemnate trebuie să fie instruite în domeniul prevenirii generării de deşeuri şi al managementului deşeurilor, inclusiv în domeniul substanţelor periculoase, ca urmare a absolvirii unor programe de perfecţionare şi specializare recunoscute la nivel naţional”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Relaţii şi înscrieri, la telefon 0725.308.745, e-mail: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8035 secunde