Mihai Daraban, prezent la Adunarea Generală de alegeri a Eurochambres, de la Bruxelles

422
Mihai Daraban, prezent la Adunarea Generală de alegeri a Eurochambres, de la Bruxelles - 1-1700208662.jpg
Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), constănţeanul Mihai Daraban, şi secretarul general Ovidiu Silaghi au participat la Adunarea Generală Eurochambres, cu prilejul alegerilor preşedintelui şi vicepreşedinţilor Eurochambres.

În marja Adunării Generale Eurochambres, delegaţia română a avut o serie de întrevederi cu preşedinţi ai camerelor de comerţ din ţări precum Turcia, Serbia, Republica Moldova, Georgia, Polonia şi Ucraina.

Temele de discuţie dezbătute în cadrul acestor întrevederi au vizat dezvoltarea relaţiilor dintre comunităţile de afaceri cu ţările partenere şi consolidarea unor proiecte economice comune şi de susţinere într-o perioadă de criză globală.

„Dorim să continuăm implicarea României şi a Camerei de Comerţ şi Industrie a României în optimizarea activităţii Eurochambres, dar şi a World Chambers Federation în beneficiul comunităţii noastre de afaceri. Totodată, situaţia actuală impune mai mult ca oricând să strângem rândurile”, a declarat preşedintele Mihai Daraban.

În cadrul Adunării Generale Eurochambres, Vladimir Dlouhy a fost reales în funcţia de preşedinte al Eurochambres, pentru mandatul 2024-2025. În funcţia de vicepreşedinte au fost aleşi: Wouter Van Gulck, director general, Camera de Comerţ din Belgia, Juho Romakkaniemi, CEO, Camera de Comerţ din Finlanda, şi Aigars Rostovskis, preşedintele Camerei de Comerţ din Letonia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6266 secunde