Excelenţa în afaceri, premiată la Topul firmelor din judeţul Constanţa

350
Excelenţa în afaceri, premiată la Topul firmelor din judeţul Constanţa - 1-1697802261.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a organizat, joi seară, la Aristrocratos Ballroom Mamaia, Topul firmelor din judeţul Constanţa - ediţia a XXX-a, eveniment tradiţional pentru cea mai dinamică şi solidă comunitate de afaceri din Constanţa.

Din totalul de 43.814 de societăţi din judeţul Constanţa, în funcţiune, înregistrate la Registrul Comerţului, au fost selectate 33.410 societăţi, care au depus bilanţurile financiar-contabile aferente anului 2022.

Pe primele trei locuri în Top s-au clasat 1.676 de societăţi.

La categoria Trofee de Excelenţă, sunt 145 de firme clasate pe primul

loc la ultimele cinci ediţii (2018, 2019, 2020, 2021, 2022).

La ceremonia de înmânare a premiilor au participat 450 de persoane, atât manageri ai celor mai performante companii constănţene, cât şi personalităţi de prim-plan din spaţiul economic, cultural, academic şi diplomatic din Constanţa, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale şi ai organizaţiilor patronale, parteneri, reprezentanţi ai administraţiei locale şi mass-media.

Din mediul de business, au fost prezenţi aproape 400 de reprezentanţi ai firmelor premiate din domeniile Industrie, Construcţii, Cercetare - dezvoltare şi high-tech, Agricultură, Servicii, Comerţ şi Turism. S-au acordat peste 35 de trofee de excelenţă, pentru firme care au ocupat locul 1 în Top în ultimii cinci ani, consecutiv. Ca pondere a numărului de firme premiate pe criteriul activităţii desfăşurate, cele mai multe premii au fost obţinute de firmele din domeniul de activitate Servicii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4997 secunde