Moment aniversar. Ruxandra Serescu, prezentă la Gala Arbitrajului Românesc

41886
Moment aniversar. Ruxandra Serescu, prezentă la Gala Arbitrajului Românesc - 1-1698400894.jpg

Articole de la același autor

Directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, Ruxandra Serescu, a participat la Gala Arbitrajului Românesc, eveniment ce a marcat aniversarea a 70 de ani de existenţă a unei instituţii de elită - Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).

Ruxandra Serescu figurează pe lista arbitrilor Curţii de Arbitraj Comercial Intenațional de pe lângă CCIR şi este, totodată, vicepreşedinte al Curţii de Arbitraj Comercial şi Maritim Constanţa de pe lângă CCINA Constanţa.

La festivitatea de decernare a Premiilor Galei Arbitrajului Românesc, au fost prezente personalităţi în domeniu, precum Ştefan Deaconu, preşedinte Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional, Marian Enache, preşedinte Curtea Constituţională, Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, vicepreşedinte Senatul României, Corina Corbu, preşedinta ICCJ, Renate Weber, Avocatul Poporului, Florin Iordache, preşedinte Consiliul Legislativ, şi Mihai Daraban, preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

În cadrul evenimentului, s-au derulat câteva momente aparte: a fost lansată ediţia numismatică BNR a unei monede de argint dedicată Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional, a fost lansată o carte despre istoria Curţii, elaborată de prof. Marin Voicu, şi s-a lansat o Mapă filatelică, sub egida Romfilatelia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4421 secunde