CCINA organizează festivitatea Trofeul creativității

161
CCINA organizează festivitatea Trofeul creativității - ccina37-1479047670.jpg

Articole de la același autor

Marți,15 noiembrie 2016, va avea loc cea de a XIV-a ediție a Trofeului creativității. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța prin Centrul Regional de Promovare a Proprietății Intelectuale, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București. 


În cadrul festivității vor fi premiate firmele și instituțiile care s-au distins în activitatea depusă în domeniul creativității, concretizată prin solicitarea de titluri de protecție la OSIM București (brevete de invenție, mărci, desene și modele industriale).


Festivitatea va fi urmată de seminarul "Inovarea și protecția proprietății industriale - sprijin pentru internaționalizarea firme-or", a cărei tematică e susținută de experți din cadrul OSIM și Enterprise Europe Network Constanța - EEN. Vor fi abordate următoarele teme:
- Elemente esențiale privind protecția mărcilor și a desenelor la nivel național și european (Mari-ana Năstase și Mirela Dinu - experți OSIM);
- Utilizarea informațiilor din brevete în dezvoltarea afacerii (Gabriel Ungureanu - coordonator Centru PATLIB OSIM)
- Servicii oferite de Rețeaua Enterprise Europe întreprinderilor ambițioase, interesate să inoveze și să se dezvolte internațional (Irina Găitănaru – coordonator Enterprise Europe Network).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5254 secunde