CCINA organizează prima expoziție locală de echipamente de încălzire - răcire

486
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează și pe acest sfârșit de an o sumedenie de evenimente, majoritatea la prima ediție, care să aducă mai aproape de constănțeni producători și comercianți din domenii cât mai diverse.

Prima acțiune de acest gen, la prima ediție, este Romtherm Constan-ța, ce se va desfășura în Mamaia, în perioada 20 - 23 octombrie, o expoziție de echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, și energii neconvenționale. 

"Este brandul celor de la Romexpo, preluat legal, pe contract, de CCINA Constanța. Vrem să ducem tradiția de la București, mai ales în contextul în care Congaz Constanța este în-tr-o perioadă de expansiune în județ. Valu lui Traian, Lazu, vor fi racordate la gaz, deci cetățenii din aceste localități au la această manifestare expozițională posibilitatea de a vedea mai multe produse și de a alege", a explicat președintele CCINA Constanța, Mihai Daraban.

Firmele din domeniu nu sunt, însă, ușor de convins să participe la astfel de târguri organizate în afara Bucu-reștiului. "Nu este ușor. La prima ediție întotdeauna lucrurile se mișcă mai greu. Expozanții sunt obișnuiți cu piața Bucureștiului, mult mai mare, dar facem eforturi pentru a-i convinge că și piața Constanței merită toată atenția", a precizat directorul general al CCINA Con-stanța, Ion Dănuț Jugănaru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4264 secunde