CERONAV a devenit membru al rețelei IMI PQ Net România

220
2
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV își extinde contactele și colaborările. Recent, s-a alăturat proiectului inițiat de Ministerul Educației Naționale, în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Calificări și Institutul pentru Politici Sociale, privind autoritățile competente pentru calificările profesionale din România.

"Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și urmărește atingerea a trei obiective: crearea și dezvoltarea unei rețele la nivel național în scopul sprijinirii implementării sistemului de informare al pieții interne (IMI); dezvoltarea și implementarea unor termeni de referință comuni privind stan-dardele de certificare a competențelor lucrătorilor români și de recunoaștere a calificărilor profe-sionale ale cetățenilor comunitari; implicarea membrilor rețelei în schimbul de informații intermediate de platforma IMI. 


Ca membru IMI, CERONAV va beneficia de asistență tehnică și va participa la o serie de sesiuni de instruire în scopul gestionării fluxului de informații privind calificările profesionale, ce se realizează prin sistemul IMI. În acest context, CERONAV își propune să pună în valoare și relațiile cu instituțiile de pregătire din Europa din domeniul educației și pregătirii personalului navigant maritim și fluvial" - se arată în comunicatul de presă dat publicității.


Comentează știrea

Marinero
5 martie 2013
Felicitari echipei manageriale CERONAV!

CERONAV se ridica la cele mai inalte standarde europene Felicitari echipei manageriale exceptionale si mult succes in continuare!

Marian
5 martie 2013
Ceronav

Aici imi fac si eu cursurile de confirmare si reconfirmare. Au o atitudine diferita si nici nu zici ca esti la stat. S-a format o echipa buna si competenta. Au tot respectul meu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8595 secunde