CFR Infrastructură Constanţa: Încep lucrările de reparaţii curente în staţia Palas

296
1
CFR Infrastructură Constanţa: Încep lucrările de reparaţii curente în staţia Palas - 1-1686737910.jpg
Noi lucrări de modernizare a reţelei feroviare pe raza judeţului Constanţa. Astfel a fost publicat, pe platforma SEAP, anunţul privind achiziţia serviciilor de „Reparaţii curente la instalaţiile IFTE pe raza Secţiei IFTE1 Constanţa - instalaţii CDS în staţia Palas B“.

Instalaţia CDS din Staţia Palas - grupa B a fost dată în exploatare în anul 1975, până în prezent neefectuându-se lucrări de reabilitare sau modernizare. Un separator se poate acţiona doar manual, din cauza cablului de comandă întrerupt şi lipsei dispozitivului de acţionare, iar un panou de comandă este parţial nefuncţional, fiind îmbătrânit moral şi fizic.

„Lucrările de reparare a instalaţiilor de comandă la distanţă a separatoarelor sunt necesare a se efectua periodic, fiind impuse de necesitatea reparării elementelor liniei de contact care nu pot fi readuse în condiţiile instrucţionale prin lucrări de întreţinere tehnică.

Contractul se derulează de la data semnării acestuia de ambele părţi, până la data recepţiei finale, după expirarea perioadei de garanţie a lucrărilor, iar durata de execuţie este de 30 zile de la data începerii lucrărilor, care reprezintă data încheierii procesului-verbal de predare a amplasamentului lucrării către executant”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul Mass Media din cadrul CFR Infrastructură Constanţa.

Valoarea estimată a contractului este 69.976,53 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind bugetul de stat. Lucrările sunt cuprinse în PAAS 2023 SRCF Constanţa - Unitate Operaţională. 

Comentează știrea

Pagina a fost generata in 0.5096 secunde