TRENURILE s-ar putea OPRI de la 1 iulie. Ceferiștii solicită bani mai mulți la buget

378
TRENURILE s-ar putea OPRI de la 1 iulie. Ceferiștii solicită bani mai mulți la buget - cfr-1685371019.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România a organizat luni un miting de protest la Ministerul Transporturilor solicitând aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli la CFR Călători şi CFR Infrastructură şi aplicarea Statutului personalului feroviar.


Președintele Federației Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România, Rodrigo Maxim, a precizat că ceferiştii vor intra în grevă generală la 1 iulie dacă până atunci nu va fi aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al companiilor feroviare.


Secretarul de stat din ministerul transporturilor Ionuţ-Cristian Săvoiu a declarat că dialogul cu sindicatele s-a concentrat în jurul aplicării legii statutului feroviarului, şi a problemei tehnice, de rezolvare a rectificării bugetare.


Preşedintele Autorităţii pentru Reformă Feroviară (ARF), Ştefan Roşeanu, a precizat după întâlnirea cu sindicatele că problema reparaţiilor locomotivelor şi vagoanelor nu poate fi rezolvată peste noapte, dar au fost create condiţiile pentru atragerea investiţiilor în domeniu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4379 secunde