Acțiune de ecologizare a rețelei feroviare, la nivelul SRCF Constanța

147

Articole de la același autor

Peste 200 de angajați din cadrul Sucursalei Regionala CF Constanța au participat la o acţiune de ecologizare, intitulată „Programul de măsuri privind acțiunea de salubrizare a rețelei feroviare”.

„Activitatea a vizat o acțiune de control și de strângere a deșeurilor din zonele insalubre identificate în stațiile și haltele de mișcare, în zonele de acces pentru publicul călător, precum şi în zona de protecţie şi siguranţă a căii ferate, fiind antrenate utilaje şi personal propriu, dar şi alte unităţi cu care colaborăm”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul Mass Media din cadrul CFR Infrastructură Constanţa.

Cei peste 200 de angajați ai SRCF Constanța din cadrul a 16 divizii, împărțiți în șapte echipe, s-au deplasat în cele 13 zone insalubre identificate pentru această acțiune. Cele mai multe deșeuri au fost strânse de lângă calea ferată din dreptul străzilor: Amurgului, Sălciilor, Pandurului și Theodor Speranția. 




Acțiunile de ecologizare au fost monitorizate de echipe de îndrumare și control din cadrul Revizoratului de Siguranța Circulației și de către Biroul Proceduri Calitate și Protecția Mediului și responsabilii cu protecția mediului din cadrul Sucursalei Regionale CF Constanța.

În cadrul acțiunii de ecologizare au fost colectate deșeuri în peste 100 de saci menajeri, fiecare având un volum de 240 litri.

Cu această ocazie au fost atenționați agenții economici care au terenuri sau spații închiriate, să respecte obligațiile privind întreținerea și menținerea curățeniei în jurul obiectivului, fiind direct răspunzători de eventualele amenzi sau alte sancțiuni aplicate de organele de control. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2246 secunde