Portul Constanţa: Lucrări de stabilizare a versantului în zona de siguranţă a căii ferate nr. 9

3481
Portul Constanţa: Lucrări de stabilizare a versantului în zona de siguranţă a căii ferate nr. 9 - 11-1684156034.jpg

Articole de la același autor

A fost publicat, pe platforma SEAP, anunțul privind achiziția serviciilor de „Lucrări de stabilizare a versantului în zona de siguranţă a căii ferate nr. 9 - Gr. A1 Port Constanța - DALI și proiectare”.

„Serviciul care se va achiziţiona constă în elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) şi a proiectului tehnic pentru lucrările de stabilizare a versantului în zona de siguranţă a căii ferate la linia nr. 9 din Grupa A1 Port Constanța, în conformitate cu cerințele Caietului de sarcini.

DALI şi Proiectul tehnic au drept scop stabilirea lucrărilor necesare pentru rezolvarea situației create prin alunecarea versantului în zona dintre Poarta 5 și Poarta 6 Constanța.

Lucrările presupun oprirea fenomenului de alunecare a versantului. Stoparea fenomenului de alunecare a falezei (versantului) pe baza unui proiect care să cuprindă rigole de colectare a apelor din precipitații, lucrări de drenaj în profunzime și lucrări de stabilizare”, se arată în descrierea achiziţiei.

Contractul începe de la data semnării acestuia de ambele părţi, până la data recepţiei serviciului contractat, în baza avizării fără obiecțiuni a documentației DALI şi a proiectului tehnic în CTE al SRCF Constanța.

Durata de prestare a serviciului este de maxim 45 de zile de la data prevăzută în ordinul de începere a contractului și exclude perioada aferentă analizării, verificării și avizării documentației în CTE al SRCF Constanța, a obținerii certificatului de urbanism, a tuturor avizelor din certificatul de urbanism și a autorizației de construire, conform legislaţiei în vigoare.

Conform unui comunicat de presă transmis de Biroul Mass Media din cadrul CFR Infrastructură, valoarea estimată a contractului este 59.932,16 lei fără TVA, respectiv 71.319,27 lei cu TVA, conform notei de estimare a valorii contractului nr. 4.3/1251/24.04.2023.

Sursa de finanţare - Fonduri proprii CNCF CFR SA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.494 secunde